Salt la conținut

Setări cookie-uri

Alegeți pentru fiecare tip ce cookie-uri permiteți. Puteți modifica oricând alegerea prin Setări cookie-uri, în partea de jos a fiecărei pagini. Declarație de confidențialitate

Necesare

Mereu active

Necesare pentru autentificare, pentru păstrarea coșului și pentru a vă reține alegerile. Acestea sunt mereu active.

Ce cookie-uri?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: sesiunea și menținerea autentificării
  • weboke_basket: coșul de cumpărături
  • wkBtwIncl: afișarea prețurilor cu sau fără TVA
  • wok_cookies: alegerea privind cookie-urile, 12 luni

Măsoară ce reclamă duce la o vizită sau o comandă, ca să nu plătim pentru reclame care nu aduc nimic.

Ce cookie-uri?
  • Google Ads prin Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), până la 90 de zile
  • OpenAI Ads, reclame în ChatGPT
  • wok_aff: prin ce partener ați ajuns la noi (program de afiliere), 60 de zile

4,6

Țară și limbă

Fiecare țară are propriul site, cu prețurile și TVA-ul pentru țara respectivă.

Vedeți

Rapid sau Strict: cele două moduri de colaborare

Euro-Office dispune de două moduri de editare colaborativă. Le alegeți din fila Colaborare, cu ajutorul butonului Modul de editare colaborativă (1).

Alegerea între Rapid și Strict
Alegeți Rapid sau Strict la Modul de editare colaborativă
ModCe se întâmplăUtil atunci când
Rapid (implicit)Vedeți imediat modificările celorlalți, pe măsură ce scriu. Totul se salvează automat.scrieți un text împreună cu altcineva sau completați ceva împreună în timpul unei întâlniri.
StrictModificările dumneavoastră devin vizibile pentru ceilalți abia după ce apăsați pe Salvează. De asemenea, modificările celorlalți le vedeți doar atunci. Un paragraf la care lucrează un coleg nu poate fi editat simultan.doriți să scrieți liniștit propriul capitol, fără ca textul să se modifice în timp ce lucrați.

Cum schimbați modul

  1. Accesați fila Colaborare.
  2. Faceți clic pe Modul de editare colaborativă (1).
  3. Alegeți Rapid sau Strict.

În modul Strict, faceți clic pe butonul Salvează din stânga sus atunci când ați terminat o secțiune. Modificările dumneavoastră vor fi trimise celorlalți și veți vedea imediat textul lor nou.

Puteți seta modul și din Fișier, apoi Setări avansate, la secțiunea Modul de editare colaborativă.

Atenție: dacă vă aflați în modul Rapid alături de alte persoane într-un document, funcțiile Anulare și Refacere funcționează limitat. Puteți anula doar propriile modificări, nu și pe ale altcuiva. Dacă doriți să anulați o modificare făcută de un coleg, utilizați istoricul versiunilor (Istoricul versiunilor: restaurarea unei versiuni mai vechi).

Un moment…

Configurați domeniile

Stabiliți pentru fiecare domeniu nameserverele, legătura cu hostingul și cine devine titularul.

Se încarcă domeniile…