Capitolul 2 · 2.6
Închiderea unui document și revenirea la fișierele dumneavoastră
Ați terminat? Faceți clic în colțul din dreapta sus pe cruciuliță (1). Euro-Office se închide și reveniți în folderul în care ați deschis fișierul. Modificările dumneavoastră sunt deja salvate.

De asemenea, puteți alege Fișier și apoi Închidere fișier. Sau puteți pur și simplu să închideți fila browserului dumneavoastră; nici în acest caz nu se pierde nimic.
Mai lucra altcineva la fișier?
Atunci fișierul rămâne deschis pentru celălalt utilizator. Modificările dumneavoastră sunt deja incluse în acesta. Fișierul va fi actualizat definitiv în Nextcloud de îndată ce toată lumea l-a închis. Consultați și Nu vedeți modificările dacă descărcați fișierul sau îl deschideți pe calculator.
