Salt la conținut

Setări cookie-uri

Alegeți pentru fiecare tip ce cookie-uri permiteți. Puteți modifica oricând alegerea prin Setări cookie-uri, în partea de jos a fiecărei pagini. Declarație de confidențialitate

Necesare

Mereu active

Necesare pentru autentificare, pentru păstrarea coșului și pentru a vă reține alegerile. Acestea sunt mereu active.

Ce cookie-uri?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: sesiunea și menținerea autentificării
  • weboke_basket: coșul de cumpărături
  • wkBtwIncl: afișarea prețurilor cu sau fără TVA
  • wok_cookies: alegerea privind cookie-urile, 12 luni

Măsoară ce reclamă duce la o vizită sau o comandă, ca să nu plătim pentru reclame care nu aduc nimic.

Ce cookie-uri?
  • Google Ads prin Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), până la 90 de zile
  • OpenAI Ads, reclame în ChatGPT
  • wok_aff: prin ce partener ați ajuns la noi (program de afiliere), 60 de zile

4,6

Țară și limbă

Fiecare țară are propriul site, cu prețurile și TVA-ul pentru țara respectivă.

Vedeți

Invitarea utilizatorilor și acordarea de drepturi

Vizionați într-un film scurt

Invitarea unui utilizator și acordarea drepturilor 1:01

Doriți ca un coleg, contabilul dumneavoastră sau dezvoltatorul site-ului dumneavoastră să poată accesa și el contul, fără să vă partajați propria parolă? Invitați-l atunci ca utilizator. Fiecare utilizator se autentifică cu propriile date, iar dumneavoastră stabiliți ce îi este permis. Acest lucru îl configurați la Administrarea mea, în fila Utilizatori (1).

Fila Utilizatori cu proprietarul contului și formularul pentru invitarea unei persoane
Utilizatorii dumneavoastră

În partea de sus sunt afișați utilizatorii care au în prezent acces, cu rolul lor și data ultimei autentificări. Proprietarul contului are întotdeauna toate drepturile. Doar proprietarul poate invita utilizatori și modifica drepturile.

Invitarea unei persoane

  1. Completați adresa de e-mail la Invitați un utilizator nou (1).
  2. Alegeți Toate permisiunile sau Alegeți permisiunile (2).
  3. Dacă alegeți dumneavoastră, bifați ce îi este permis utilizatorului (3). În dreptul fiecărei permisiuni găsiți o scurtă explicație.
  4. Faceți clic pe Trimiteți invitația (4).
Formularul de invitație cu Alegeți permisiunile și o listă cu bife
Invitarea unui utilizator cu drepturi proprii

Utilizatorul primește un e-mail cu un link. Dacă acesta are deja un cont de utilizator la WebOké, se autentifică cu datele existente. Dacă nu, își creează unul în momentul acceptării. După aceea, poate comuta între propriul cont și al dumneavoastră, consultați Mai multe conturi: comutarea între conturi.

Permisiunile

PermisiuneCe îi este permis utilizatorului?
ProfilVizualizarea și modificarea datelor dumneavoastră de client.
ContacteDeschiderea și gestionarea contactelor.
ProduseVizualizarea produselor și serviciilor dumneavoastră.
Administrare produseEfectuarea de acțiuni asupra produselor, cum ar fi resetarea unei parole.
Single sign-on pentru produseAutentificare fără o parolă separată la un serviciu, precum DirectAdmin.
DomeniiVizualizarea domeniilor dumneavoastră.
Administrare domeniiAdministrarea domeniilor, precum nameserverele, WHOIS și transferurile.
FacturiVizualizarea și plata facturilor.
Oferte de prețVizualizarea și acceptarea ofertelor de preț.
Tichete de suportDeschiderea, răspunsul și gestionarea tichetelor.
AfiliațiVizualizarea situației de afiliat și solicitarea plăților.
E-mailuriVizualizarea e-mailurilor pe care vi le-am trimis în contul dumneavoastră.
ComenziPlasarea de comenzi noi.

Invitații în așteptare

Cât timp invitația nu este acceptată, aceasta apare la Invitații în așteptare, cu data la care a fost trimisă.

O invitație în așteptare cu butoanele Refaceți și anulare
O invitație în așteptare
  • Cu Refaceți (1) trimiteți din nou invitația, de exemplu dacă a ajuns în spam.
  • Cu butonul roșu cu simbolul X (2) anulați invitația. Mai întâi vi se cere o confirmare; faceți clic pe OK (1) pentru a anula. Utilizatorul nu primește nicio notificare în acest sens.
Fereastra Confirmare pentru anularea unei invitații
Anularea unei invitații

Modificarea drepturilor sau revocarea accesului

Dacă un utilizator a acceptat invitația, acesta apare la utilizatorii dumneavoastră cu permisiunile sale dedesubt, de exemplu Domenii și Facturi. Faceți clic, în dreptul acelui utilizator, pe butonul cu silueta (1) pentru a vedea drepturile sale. Ajustați bifele și faceți clic pe Salvați permisiunile (2). Cu butonul roșu cu coșul de gunoi (3) revocați accesul. Înainte de revocare vă solicităm o confirmare. Revocarea elimină doar accesul la contul dumneavoastră; propriul cont de utilizator al persoanei respective rămâne în continuare activ.

Un utilizator cu permisiunile Domenii și Facturi și fereastra extinsă pentru modificarea drepturilor
Modificarea drepturilor unui utilizator

De acum, utilizatorul vede contul dumneavoastră în lista sa Schimbați contul. Cum lucrează cu aceasta puteți citi în Mai multe conturi: comutarea între conturi.

Sfat: acordați unei persoane doar drepturile de care are cu adevărat nevoie. De exemplu, contabilului dumneavoastră îi este suficient Facturi.

Un moment…

Configurați domeniile

Stabiliți pentru fiecare domeniu nameserverele, legătura cu hostingul și cine devine titularul.

Se încarcă domeniile…