Descărcați datele dumneavoastră sau ștergeți-vă contul
Datele dumneavoastră vă aparțin. De aceea, în Contul meu WebOké puteți descărca singur toate datele dumneavoastră și, dacă nu mai doriți să fiți client, vă puteți șterge contul împreună cu toate datele.
Descărcarea tuturor datelor dumneavoastră
- Accesați Datele mele și derulați până la Datele dumneavoastră și confidențialitatea.
- Faceți clic pe Descărcați toate datele mele.
Veți primi un singur fișier zip care conține:
- gegevens.json: contul dumneavoastră, datele de autentificare, persoanele de contact, produsele, domeniile, facturile, plățile, creditul, comenzile, tichetele împreună cu răspunsurile noastre, subiectele e-mailurilor pe care vi le-am trimis, istoricul autentificărilor, consimțămintele dumneavoastră, conversațiile AI, site-urile AI Bouwer și accesul MCP.
- facturen/: toate facturile dumneavoastră în format pdf.
Parolele, cheile de securitate, codurile de transfer, notițele interne și conținutul e-mailurilor nu sunt incluse, în mod intenționat. Astfel, în fișier nu ajung date de autentificare.
Ștergerea contului și a datelor dumneavoastră
Nu mai doriți să fiți client? Atunci vă puteți șterge singur contul prin Datele mele > Ștergeți toate datele mele. Acest lucru este posibil dacă:
- nu mai aveți produse sau domenii active (anulați-le sau transferați-vă domeniile);
- nu aveți facturi neachitate sau costuri care urmează să fie facturate;
- nu mai aveți credit în cont (pentru aceasta, vă rugăm să ne contactați).
Dacă mai există ceva în așteptare, veți vedea exact ce trebuie făcut mai întâi. Când totul este rezolvat, confirmați cu parola dumneavoastră și tastați ȘTERGERE.
Ce se întâmplă când vă ștergeți contul?
- După aceea nu vă mai puteți autentifica. Celelalte date de autentificare își pierd accesul la contul dumneavoastră.
- Toate datele dumneavoastră sunt șterse: contul, persoanele de contact, tichetele, e-mailurile, comenzile și datele de autentificare.
- Facturile dumneavoastră le păstrăm separat, deoarece legea ne obligă. În primii 7 ani cu numele și adresa dumneavoastră, iar după aceea fără acestea (anonimizat). Facturile în sine rămân păstrate.
Doriți să păstrați ceva? Atunci descărcați mai întâi datele dumneavoastră. Dacă vă mutați la un alt furnizor, citiți și Plecarea de la WebOké: cum vă luați datele cu dumneavoastră.
Ștergerea automată după 1 an
Dacă nu mai aveți produse active, vă ștergem automat contul după 1 an, în același mod descris mai sus. Și în acest caz păstrăm facturile dumneavoastră separat. Dacă mai aveți o factură neachitată sau credit, ștergerea are loc abia după ce acestea au fost rezolvate.
Explicații detaliate cu capturi de ecran: Confidențialitate: descărcarea sau ștergerea datelor dumneavoastră în ghidul WebOké.
