Salt la conținut

Setări cookie-uri

Alegeți pentru fiecare tip ce cookie-uri permiteți. Puteți modifica oricând alegerea prin Setări cookie-uri, în partea de jos a fiecărei pagini. Declarație de confidențialitate

Necesare

Mereu active

Necesare pentru autentificare, pentru păstrarea coșului și pentru a vă reține alegerile. Acestea sunt mereu active.

Ce cookie-uri?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: sesiunea și menținerea autentificării
  • weboke_basket: coșul de cumpărături
  • wkBtwIncl: afișarea prețurilor cu sau fără TVA
  • wok_cookies: alegerea privind cookie-urile, 12 luni

Măsoară ce reclamă duce la o vizită sau o comandă, ca să nu plătim pentru reclame care nu aduc nimic.

Ce cookie-uri?
  • Google Ads prin Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), până la 90 de zile
  • OpenAI Ads, reclame în ChatGPT
  • wok_aff: prin ce partener ați ajuns la noi (program de afiliere), 60 de zile

4,6

Țară și limbă

Fiecare țară are propriul site, cu prețurile și TVA-ul pentru țara respectivă.

Vedeți

Vizualizați sesiunile active și deconectați-vă de la distanță

În Contul meu WebOké vedeți exact pe ce dispozitive și în ce browsere sunteți autentificat. Dacă ați rămas autentificat undeva, de exemplu pe computerul altei persoane, puteți închide simplu acea sesiune de la distanță.

Vizualizarea sesiunilor dvs. active

  1. Autentificați-vă în Contul meu WebOké.
  2. Accesați Date de autentificare (în stânga jos, în meniu, sau prin Administrarea mea, secțiunea Date de autentificare).
  3. Derulați până la cardul Sesiuni active. Pentru fiecare sesiune vedeți browserul și sistemul, adresa IP și de când este autentificată sesiunea respectivă. Dispozitivul pe care lucrați acum are eticheta Această sesiune.

Deconectarea unei sesiuni de la distanță

  1. Căutați în listă sesiunea pe care doriți să o încheiați.
  2. Faceți clic pe Deconectare lângă acea sesiune. Contul dvs. este apoi deconectat imediat pe acel dispozitiv.

Doriți să închideți totul dintr-odată? Faceți clic pe Deconectare peste tot, cu excepția acestui dispozitiv. Dvs. rămâneți autentificat. Acest buton apare doar dacă sunteți autentificat pe mai multe dispozitive.

Acest lucru este util mai ales dacă ați rămas autentificat pe un alt dispozitiv sau dacă vedeți o sesiune pe care nu o recunoașteți. Nu aveți încredere într-o sesiune? Deconectați-o și alegeți imediat o parolă nouă: simpla deconectare nu ajută dacă cineva vă cunoaște parola.

Bine de știut

Explicații detaliate cu capturi de ecran: Vizualizarea și deconectarea sesiunilor active în ghidul WebOké.

V-a fost util acest articol?

← Înapoi la Administrarea contului

Un moment…

Configurați domeniile

Stabiliți pentru fiecare domeniu nameserverele, legătura cu hostingul și cine devine titularul.

Se încarcă domeniile…